Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspend isse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis.

Amazing home presentations Creating and building brands

Projects Gallery

Search

GP Toming

GP TOMING – redizajn logotipa

Klijent: GP Toming d.o.o.
Godina realizacije: 2020.
Behance: link

gp toming projekt
And then there was electric power

GP TOMING je tvrtka graditeljske djelatnosti koja je svoje poslovanje proširila na proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora energije. Tijekom 25 godina poslovanja stekli su bogato iskustvo te iza sebe imaju velik broj uspješno završenih projekata. Razmišljajući #održivo do sad su izgradili elektrane s instaliranom snagom većom od 8.200 MWp što ih svrstava u najveće proizvođače obnovljivih izvora energije na području Bosne i Hercegovine.

#InspiringFact

Skupljajući sunčevu energiju koja se putem solarnih panela pretvara u električnu, GP Toming u prosjeku godišnje smanji emisiju C02 za više od 8 000 tona.

Više od 8 MWp vlastitih izvora ideja!

After recharging our creative energy we move on. Naš posao na ovom projektu bio je redizajn logotipa i Web stranice.

Cilj redizajna logotipa bio je prenijeti osjećaj cjelokupnog poslovanja i dizajnirati inovativan ‘vizualni potpis’. Novi GP Toming logo predstavlja sve djelatnosti koje oni, kao poduzeće, obavljaju: graditeljstvo i inženjering & proizvodnja električne energije. Reprezentativno, moderno, transparentno i lako pamtljivo finalno rješenje logotipa obuhvaća sve elemente tvrtke koji su naglašeni i stilizirani u skladu s identitetom poduzeća. Osvježenje loga vidljivo je i u korištenoj paleti boja koja naglašava modernizaciju i tehnološku naprednost tvrtke kroz snagu električne energije.

Vizualizirali smo energiju, doslovno & figurativno 😉

Powered by Remake