Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspend isse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis.

Amazing home presentations Creating and building brands

Projects Gallery

Search

Onama

EKIPA IZ UREDA
Remake je full service marketinška agencija i još puno toga koju čini tim mladih kreativaca. Svi smo mi umjetnici, ali svatko na svoj način, a zajedno radimo vrhunske projekte. Dreamers need to stick together!
Specijalizirani smo tim za izradu komunikacijskih strategija, digitalno oglašavanje i dizajn svih komunikacijskih kanala. Volimo dobru priču, onu priču koja se krije iza priče, fotografije ili nečijih riječi. Volimo stvarati novi svijet za vaš proizvod, zadovoljno promatrati novo lice vašeg brenda, pisati, dizajnirati, razmišljati kreativno, pametno i pri tom se zabavljati jer najoriginalnije ideje proizlaze onda kad smo onakvi kakvi jesmo.
Upoznajte naš način rada ; )
Sve što radimo radimo sa strašću jer nismo od onih koji će napraviti polovičnu stvar. Volimo posao koji radimo i zato nam treba vjerovati i pružiti slobodu u radu, a zauzvrat ćemo vam dati inovaciju. Gušti su gušti, a mi ih imamo mnogo! Uz ispijanje jutarnje kave posebno nas veseli brainstorm. Ideja na ideju! Pogotovo onda kad ih uspješno realiziramo! Isplativo je riskirati s našim ludim idejama i dozvoliti nam da idemo van okvira, da razbijamo granice uobičajenog dizajna i marketinških kampanja. S nama se na projekte gleda samo kroz šarene naočale jer ne volimo sivilo. Zato na zajedničkom putu prema uspjehu stavite sunčane naočale da nam sunce ne udari u oči i krenimo!
kreativnost 0
ozbiljnost 0
pozitiva 0
produktivnost (petkom) 0