Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspend isse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis.

Amazing home presentations Creating and building brands

Projects Gallery

Search

Mr vape

 MR. VAPE

Godina realizacije: 2020.

DO YOU DARE?

I mi smo postali dio revolucije električnih cigara. Ili barem jednog dijela cijelog tog procesa. Nećemo otkriti koliko pušača imamo u uredu, ; ) ali ćemo vam zato pokazati naš novi projekt na kojem smo radili.

Smatramo kako nije potrebno pisati čemu služi ovaj proizvod pa zato odmah krećemo na pravu stvar – a to je dizajn! : )

IZA KVALITETNE E-TEKUĆINE DIM SE DIŽE!

Napravili smo dizajn za etiketu ambalaže koja predstavlja proizvod na najbolji mogući način. Logo, odnosno vizual, zasniva se na estetici amblema. Ornamentika se referira na dim nastao korištenjem proizvoda. Vizualno zaokružena forma vitica predstavlja osjetilni užitak, a sve zajedno pozicionirano u romb simbolizira koheziju sva 4 elementa materije (vatra, voda, zrak & zemlja) s kojima je korisnik u interakciji koristeći proizvod. Nazivi kao i boje pojedine arome kreirani su prema dominantnim sastojcima korištenima u izradi tekućine. Nastali spoj objedinjuje strast izrade i osmišljavanja cjelokupnog proizvoda kao i završni trenutak užitka njegovog korištenja.

Na kraju možemo reći da je ovo kul proizvod s kul etiketom, modernog i naponskog intenziteta. Ima karakter, krade pažnju i oduševljava korisnika.

You know them
You love them
Rich taste
Smooth vape
Unique recipes
MR. VAPE