Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspend isse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis.

Amazing home presentations Creating and building brands

Projects Gallery

Search

PEZ120 – protupožarna ekspandirajuća zaklopka

PEZ120 – protupožarna ekspandirajuća zaklopka

Klijent: Komjate d.o.o.
Godina realizacije: 2021.
Behance: link

Dok kuhamo ili tijekom ljeta odmaramo nakon posla u opuštajućoj afmosferi i svježem zraku svog stana, često ili uopće ne razmišljamo o tome što je to što sprječava opasne i nepredvide požare u našim domovima.

Protupožarna ekspandirajuća zaklopka patentirani je hrvatski proizvod tvrtke Komjate d.o.o. Služi za zaštitu prijenosa požara kroz ventilacijske kanale i pruža otpornost na požar u trajanju od maksimalno 120 min. Drugim riječima, namijenjena je za automatsko zatvaranje prolaza zraka u odvnodnim i dovodnim kanalima ventilacije i klimatizacije pri nastanku požara kako bi se spriječilo nekontrolirano širenje dima u našim domovima.

DIZAJNIRATI BUDUĆNOST

Ugrađujući certificirane i vlastite patentirane proizvode te prateći najnoviju tehnologiju i trendove u požarnoj zaštiti preostalo je dizajnirati brošuru koja će prezentirati kvalitetu i inovativnost tvrtke te samog proizvoda.

DIZAJN KOJI ČINI BREND

Brošura je zamišljena kao moderan, atraktivan i karakteran komad promotivnog materijala koja patentirani proizvod i tvrtku prezentira kao inovativnog i jedinstvenog proizvođača. Uz sve potrebne informacije i specifikacije proizvoda upotpunjena je ilustracijama kao shematskim prikazima montaže proizvoda na određenu površinu.

Hrvatski patentirani proizvod.

Zaštita od prijenosa požara.

Dizajn koji čini brend.

Moderna i atraktivna brošura.

Inovativno i moderno rješenje; sam proizvod i brošura.

CREATING A POWERFUL BROCHURE DESIGN

by Remake